Taxatie, verkoop en aankoop Dijkgraafplein

Taxatie, verkoop en aankoop Dijkgraafplein

Wanneer je een appartement aan Dijkgraafplein / Akerwateringstraat wilt kopen en dat wilt financieren middels een hypotheek, dan is het in de meeste gevallen nodig om de wnoning te laten taxeren. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je jouw woning aan Dijkgraafplein gaat verlaten en dat jouw woning getaxeerd dient te worden voor de overbruggingshypotheek.

Moerland Makelaardij is certificeert om taxaties in Amsterdam en omgeving uit te voeren. Moerland Makelaardij heeft veel kennis van het complex Dijkgraafplein / Akerwateringstraat en kan deze voor u uitvoeren.

Verkoop Dijkgraafplein

Heeft u verkoopplannen? Moerland Makelaardij is meer dan 30 jaar gevestigd op loopafstand van het complex Dijkgraafplein / Akerwateringstraat en heeft een groot netwerk met woningzoekende in de regio. U bent welkom bij ons op kantoor aan Tussen Meer 286 of wij komen vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken.

Aankoop Dijkgraafplein

Ook met betrekking tot de aankoop van woning aan Dijkgraafplein / Akerwateringstraat kan u bij Moerland Makelaardij terecht. Moerland verkoopt regelmatig zelf woningen binnen het complex en kan u tevens bijstaan als aankoopmakelaar zodat u goed geïnformeerd en wel overwogen gaat aankopen.

Neem vrijblijvend op 020-6103366, info@moerland.nl of kom langs bij ons kantoor aan Tussen Meer 286